headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Langs de Pacific: zandduinen, Nazca lijnen en de witte stad

Lima - Ica/Huacachina - Nazca - Arequipa

6 dagen, 5 nachten

Prijs € 265,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens deze bouwsteen reis je langs de kust van Peru, per bus ga je eerst van Lima naar Arequipa, onderweg overnacht je bij Ica en Nazca. Zo kun je kennismaken met enkele  hoogtepunten van Peru: de zandduinen van Huacachina, de Ballestas eilanden en de wereldberoemde Nazca lijnen.


Dag 1: per bus van Lima naar Ica
Dag 2: vrije dag in Huacachina
Dag 3: per bus van Ica naar Nazca
Dag 4: vrije dag in Nazca, per nachtbus naar Arequipa
Dag 5: aankomst in Arequipa, vrije dag
Dag 6: einde van deze bouwsteen

Prijs € 265,- p.p.

Inbegrepen: bustickets voor beschreven routes en 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen:  transfers van- en naar busstations, fooien en overige maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: PEM001

Suggesties: Als je niet perse de lijnen bij Nazca hoeft te zien, kun je eventueel vanuit Ica per nachtbus doorrijden naar Arequipa (en zo Nazca overslaan). Geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag bij de ‘opmerkingen’, we passen dan je reisvoorstel graag op maat voor je aan!

Peru -Arequipa-Casa Arequipa, kamerTijdens je reis door Peru reserveren we centraal gelegen hotels met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Op de meeste plaatsen hebben we hotels met een koloniale sfeer geselecteerd, in het historische centrum. Je kamer heeft altijd een eigen badkamer, en indien nodig is er A/C of soms juist verwarming. Op enkele plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een extra comfortabel of bijzonder hotel.

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Peru!

 

Tijdens deze bouwsteen overnacht je ook een keer in een ‘semi camanachtbus. Deze bussen zijn comfortabel en je leuning kan redelijk ver naar achteren. Om een rit per nachtbus wat comfortabeler te maken kunnen we een upgrade naar een ‘cama seat’ opnemen voor enkele euro’s per persoon. Dit is een luxere stoel die wat verder naar achteren kan en meer beenruimte heeft. Geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag in de ‘opmerkingen’, we passen je reisvoorstel graag voor je aan!

 

Ica: naar de Islas Ballestas

Prijs € 70,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Peru excursie Islas Ballestas

Bij veel mensen bekend als de ‘budget-variant’ voor de Galapagos eilanden, zijn de Ballestas eilanden zeer zeker de moeite van het bezoeken waard! Deze kleine eilandjes liggen in een Nationaal Reservaat. (meer…)

Paracas National Reserve

Prijs € 26,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Peru-excursie, Paracas

Deze excursie is een aanvulling op de Ballestas excursie. Na je bezoek aan de Ballestas Eilanden word je afgezet bij de haven van Paracas, waar de bus voor de Paracas excursie je dan oppikt. (meer…)

Dag 1: per bus van Lima naar Ica
Vanuit Lima reis je per bus langs de kust van de Pacific richting het zuiden, naar Ica. Je hotel bij Ica ligt aan de zandduinen & lagune van het nabij gelegen Huacachina.

 

Dag 2: vrije dag in Huacachina
Vandaag kan je een excursie maken naar de Ballestas eilanden (zie tabblad excursies hierboven), een must voor dierenliefhebbers; duizenden zeeleeuwen en vogels hebben hier hun thuisbasis. Een leuke aanvulling op de Ballestas eilanden excursie is een bezoek aan het Paracas National Reserve!

 

Dag 3: per bus van Ica naar Nazca
Je reist per bus van Ica door het kustgebergte en over droge vlaktes naar Nazca.


Dag 4:
 vrije dag in Nazca, per nachtbus naar Arequipa     
Een bezoek aan (of vlucht over) de mysterieuze Nazca lijnen is voor velen een onvergetelijke ervaring. Hier heb je de tijd voor vandaag, voordat je per nachtbus vertrekt naar Arequipa!

 

Dag 5: aankomst in Arequipa, vrije dag
’s Ochtends vroeg kom je aan in Arequipa. De ‘witte stad’ is een rustige, koloniale stad op een hoogte van ca. 2.300 meter. De stad is omringd door vulkanen waarvan de hoogste en meest bekende El Misti heet (5.822 meter). Het prachtige klooster van Santa Catalina is zeker een bezoek waard.

 

Dag 6: einde van deze bouwsteen
Misschien wil je nog een paar dagen langer in Arequipa verblijven? Anders kun je vandaag verder door Peru reizen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bouwsteen naar via Colca Canyon naar Puno, of per bus naar Puno of Cusco reizen.  We maken graag je reisvoorstel op maat!

 

Prijs € 265,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 9 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider