headlinenieuwtestdef
home

Met OutSight naar Peru

calamiteitenfonds

Machu Picchu & Inca Trail bouwstenen


Machu Picchu: de Inca Trail en andere trekkings!

 

Machu Picchu, de oude stad van de Inca’s, ligt verscholen tussen de toppen van de Andes. Zo goed verscholen, dat de stad nooit door de Spanjaarden is ontdekt en dus ook niet vernietigd. Er is daardoor voor ons nog veel Inca-beschaving terug te vinden op deze unieke plek. Door onze reizigers, en door ons zelf, wordt een bezoek aan Machu Picchu gezien als hét hoogtepunt van een reis naar Peru. We bieden meerdere bouwstenen naar Machu Picchu, de meest bekende en meest geboekte is de klassieke Inca Trail, hierdoor is dit ook de drukste & duurste!

 

Machu Picchu

 

In 1983 is de stad opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO, samen met UNESCO heeft de Peruaanse regering maatregelen getroffen om de Inca Trail en Machu Picchu te beschermen. Er wordt door de overheid slechts een bepaald aantal mensen per dag toegelaten tot dit park, en hier zeer streng op nagezien. OutSight Travel werkt samen met een officiële, betrouwbare lokale organisatie waardoor wij een goede kwaliteit kunnen bieden, met oog voor de natuur & milieu. Als je onze bouwsteen ‘Klassieke’ 4-daagse Inca Trail wilt lopen, is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken!

Inca Trail bouwsteen

 

 

Naast de Klassieke Inca Trail bieden we ook alternatieve bouwstenen aan. Zo kun je ook kiezen voor de 2-daagse Inca Trail in ‘t kort. Je reist dan een gedeelte van de tocht per trein, je loopt alleen het laatste (zwaarste) gedeelte van de trekking.

Inca Trail int kort bouwsteen
De Inca Jungle Trek is een avontuurlijke variatie op de klassieke Inca Trail! Ideaal als de Klasieke Inca Trail vol zit, of als je op zoek bent naar meer avontuur & adrenaline-kicks! Je begint met een ‘downhill’ mountainbike tocht, wandelt over een Incapad én je hebt de mogelijkheid om te raften en/of ‘ziplinen‘.

Peru Inca Jungle Trek

 

 

Daarnaast is het ook mogelijk de hele reis per trein af te leggen, en Machu Picchu per trein te bezoeken. Je reist tijdens deze bouwsteen per trein vanuit (net buiten) Cusco naar Aguas Calientes het is een aanrader om de volgende ochtend vroeg op te staan zodat je zon kunt zien opkomen over Machu Picchu!

Machu Picchu per trein bouwsteen

 

 

Wil je toch echt graag een meerdaagse trekking? De Salkantay trekking is een goed alternatief voor de Inca Trail, deze afwisselende trekking loopt een totaal andere route, maar geeft fantastische uitzichten op het Salkantay gebergte en de vele gletsjers, je komt door bosrijk gebied en langs koffieplantages. Op de vierde en laatste dag bezoek je Inca-stad Machu Picchu.

Salkantay Trek

 

Interesse?

Bekijk eventueel nog eens al onze Peru bouwstenen en Peru rondreizen, stuur ons je vragen of vakantieplannen per mail of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar de Machu Picchu en de rest van Peru!

 

Mijn reis

Kies de bouwstenen »

1- Bekijk de bouwstenen

2- Maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’

3- Klik op Mijn Reis voor je selectie

4- Bekijk en pas aan

5- Vraag jouw reis aan (geheel vrijblijvend)!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656