headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Peru

calamiteitenfonds

Anderen over ons

Bedankt voor je geduld en je prettige manier van overleggen, informeren en aanpak!

 

We hebben een hele mooie reis gehad!!! Maar dat had je al begrepen natuurlijk.

Onze vlucht naar Cuzco is niet verlopen als verwacht……we vlogen uiteindelijk om 12.45……. Dus een beetje jammer dat we zo vroeg waren vertrokken maar een lange reisdag was het sowieso geworden!

 

Nogmaals wil ik jou bedanken voor je geduld en je prettige manier van overleggen, informeren en aanpak!!!!! Je bent vriendelijk, duidelijk en volledig en je doet wat je belooft!

Wie weet reizen we nog een keer met Outsight na deze prima ervaring!!

 

De groetjes van ons alle drie.

 

— Corita, Marcel en Janneke (3 vrienden) - Peru, Chili & Bolivia

We hebben een fantastische reis gehad. Wat een mooi afwisselend land en wat een heerlijk eten!

 

We zijn weer terug uit Peru en hebben een fantastische reis gehad. Wat een mooi afwisselend land en wat een heerlijk eten!

 

We hebben mogen overnachten in hele fijne hotels op goede/ veilige locaties, vaak op loopafstand van het centrum (is ook wel handig). De transfers waren goed geregeld en stipt op tijd. 

Er zat ook een goede opbouw in de reis; eerst de Colca Canyon waarbij we even op hoogte waren. Aantal dagen in Cusco op 3300m. En als laatste de Inca trail.

Natuurlijk heeft mijn moeder de Inca trail gehaald 😀. Zij geeft niet zomaar op. De tweede dag was zwaar voor haar maar ze herstelde wel weer snel. Na iedere dag als we weer in het kamp kwamen gingen mensen spontaan aplaudiseren. En op de 3de dag kwam de kok met een van de dragers ons tegemoet lopen om ons aan te moedigen. Zo geweldig was dat. En die kok maakte trouwens ook fantastisch eten.

Ondanks dat we vrijwel iedere ochtend vroeg op stonden, veel gezien en gedaan hebben (ik kwam met wallen onder de ogen weer thuis), hebben we zo veel energie gekregen van deze reis. Echt helemaal goed.

 

— Sander en Renate, Oosterbeek - Peru

De reis was super. Een heel mooi en bijzonder land!

 

De reis was super. Een heel mooi en bijzonder land waarbij nog steeds veel nieuwe dingen ontdekt worden. Vooral de diversiteit vonden wij fantastisch. Van zee, woestijn, gebergten met geweldige landschappen (ook tijdens de trekkingen) na de jungle en tussendoor mogen genieten van hele mooie steden met veel bijzondere gebouwen.

 

Echt geweldig! Bedankt!

— Floor & Hilde, Deventer - Peru

Peru was helemaal geweldig, wat een mooi land!

 

We zijn zeer tevreden over hoe de reis door jullie georganiseerd was. Dank jullie wel.

Peru was helemaal geweldig. Wat een mooi land! En om alles door jullie te laten regelen was ook helemaal perfect.

De reis is ons goed bevallen en uitstekend georganiseerd en ter plekke hulpvaardige en vriendelijke mensen. Verder nog een opmerking dat ik OutSight zeker zou aanbevelen bij anderen.

— Maureen & Hans - Peru

Zoals ieder jaar weer perfect geregeld!

Graag willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige reis naar Peru in oktober. Zoals ieder jaar was alles weer perfect geregeld en georganiseerd! Super bedankt! Het was een geweldige ervaring waarvan we nog lang zullen nagenieten.

Enorm bedankt voor alle hulp,

Tot volgend jaar!

— Laura en Dennis, Zaanstad - Peru