headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende losse Peru en Bolivia excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis.  Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis met privé-vervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, dit staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht:

 

Vroegboekkorting OutSight Travel


13 excursies

Peru excursie Islas Ballestas

Ica: naar de Islas Ballestas

€ 70,- p.p.

Bij veel mensen bekend als de ‘budget-variant’ voor de Galapagos eilanden, zijn de Ballestas eilanden zeer zeker de moeite van het bezoeken waard! Deze kleine eilandjes liggen in een Nationaal Reservaat.

lees verder »
Peru-excursie, Paracas

Paracas National Reserve

€ 26,- p.p.

Deze excursie is een aanvulling op de Ballestas excursie. Na je bezoek aan de Ballestas Eilanden word je afgezet bij de haven van Paracas, waar de bus voor de Paracas excursie je dan oppikt.

lees verder »
Peru-excursie Cusco heilige vallei

Cusco: door de heilige vallei

€ 47,- p.p.

Deze excursie vertrekt vroeg vanuit Cusco, op weg naar het Awanacancha textielcentrum. Hier leer je hoe de lokale gemeenschappen die mooie truien, hoeden, sjaals en dergelijke maken. Ook zie je onderweg archeologische bezienswaardigheden in de omgeving op weg naar Pisac. 

lees verder »

Ollantaytambo: te paard door de Heilige Vallei

€ 31,- p.p.

Vanuit Ollantaytambo vertrek je voor een 2 of 6 uur durende rit te paard! Het dorpje Ollantaytambo is een goed bewaard gebleven voorbeeld van stedenbouw uit de Incatijd. Het georganiseerde rasterpatroon, gevormd door de straten en de terrassen die rondom tegen de heuvels op zijn gebouwd, is vooral goed te zien vanaf de heuvel tegenover

lees verder »
Bolivia Copacabana excursie Isla del Sol

Copacabana: een bezoek aan Isla del Sol

€ 61,- p.p.

Een prachtige tocht vanuit het stadje Copacabana aan het beroemde Titicacameer, van waaruit je met de boot een tocht maakt naar Isla del Sol (het ‘eiland van de zon’). Rond 13.30 uur vertrekt de boot naar de zuidkant van Isla del Sol.

lees verder »
Peru excursie Chavin

Huaraz: excursie naar Chavin de Huántar

€ 123,- p.p.

Tijdens deze fantastische excursie zie je de prachtige omgeving van Huaraz: het Lago de Querochocha, het gezellige stadje Chavin de Huántar én je bezoekt het interessante tempelcomplex van Chavin de Huántar, gebouwd door een van de belangrijkste culturen van Zuid Amerika. De weg er naar toe is alleen al de moeite waard!

lees verder »
Peru excursie Llanganuco

Huaraz: bezoek aan Quebrada Llanganuco

€ 123,- p.p.

Tijdens deze excursie maak je kennis met de prachtige omgeving van Huaraz: turkoois gekleurde meren tussen eindeloze bergketens. Je vertrekt ’s morgens vroeg vanuit Huaraz per bus richting het noorden, een rit van een paar uur.

lees verder »
Noord Peru excursie Gocta waterval

Chachapoyas: wandelen naar de Gocta waterval

€ 34,- p.p.

De Gocta Waterval is een waterval van meer dan 700 meter hoog, en alleen bereikbaar via een smal wandelpad door de jungle. Het een van de hoogste watervallen van de wereld! . Rond 8 uur ‘s morgens word je opgehaald bij je hotel voor de excursie naar Gocta.

lees verder »
Bolivia excursie Sucre paard

Sucre: wild-west avontuur te paard

€ 53,- p.p.

Een avontuurlijke paardrijtocht van een halve dag, waarbij je te paard de bergen rondom Sucre in rijdt. Het fantastische uitzicht over de bergen en verschillende rivieren geven je het gevoel dat je middenin een westernfilm bent beland!

lees verder »
Bolivia excursie Inca Machay

Sucre: wandeling naar de rotsschilderingen van Inca Machay

€ 113,- p.p.

Deze excursie is een stevige wandeling van een hele dag in de natuur rondom Sucre. Halverwege de tocht bezoek je de rotsschilderingen bij de grotten van de Inca Machay en Puma.

lees verder »
Bolivia excursie Potosi zilvermijnen

Potosi: naar de zilvermijnen

€ 22,- p.p.

Vanuit je hotel in Potosi vertrek je eerst naar een verzamelpunt waar je veiligheidskleding, lampen en helmen krijgt. Dan ga je naar een markt, waar je een klein presentje voor de mijnwerkers kunt kopen.  

lees verder »
Bolivia excursie, Amboró

Samaipata: het nevelwoud van Amboró

€ 90,- p.p.

Ga op zoek naar de reuzevarens, soms zo groot als bomen, in het sprookjesachtige Nationaal Park Amboró! In anderhalf uur rijd je vanuit Samaipata naar La Yunga, waar je eerst een lokale orchideeënkwekerij bezoekt.

lees verder »
Bolivia excursie Ché Guevara

Samaipata: in de voetsporen van Che

€ 147,- p.p.

Tijdens deze excursie vanuit Samaipata bezoek je het Ché Guevara museum en het ziekenhuis in Vallegrande. Ook bezoek je het mausoleum waar Ché 30 jaar lang begraven heeft gelegen en de oude school waar Ché in 1967 geëxecuteerd werd.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 30 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider